Waterstof leasen

Waterstof auto leasen

Waterstof auto’s leasen wordt steeds populairder. Steeds meer autofabrikanten gaan aan de slag met deze techniek, waardoor ook het aanbod groeit. Daarnaast komen er elk jaar meer waterstoftankstations bij. Niet gek ook, want er zitten zeker voordelen aan het rijden op waterstof. Binnen 5 minuten heb je een volle tank met een flink bereik en daarnaast zit er op deze auto’s een zeer voordelige bijtelling. Wat bijtelling betreft is het zelfs voordeliger dan een elektrische auto in dezelfde prijsklasse.

Auto op waterstof; hoe het werkt met tanken?

Een auto op waterstof tanken werkt bijna hetzelfde als tanken bij een normale benzinepomp. Bij waterstof tanken moet je wel onderscheid maken tussen waterstofstations met een hoge vuldruk van 700 bar en waterstofstations met een vuldruk van 350 bar. Bij waterstofstations met een vuldruk van 700 bar neemt het voltanken van een waterstofauto nog geen 5 minuten in beslag. Bij waterstofstations waarbij getankt kan worden onder een lagere druk kan dit zo een paar uur duren. In Nederland zijn er een aantal waterstof tankstations waar je snel kan tanken. Deze zijn op strategische plekken neergezet. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken of er wel een tankstation in de buurt is. Daarnaast is de verwachting dat er nog een stuk meer waterstofstations bijgebouwd gaan worden in de komende jaren.  Wil je meer weten over rijden op waterstof? Lees dan ook onze blog over de Toyota Mirai. Uiteraard beantwoorden onze specialisten ook graag alle vragen.

Waarom een waterstof auto leasen bij MHC Mobility?

  • Snel en vakkundig advies;
  • Alle merken en modellen;
  • Scherpe leasetarieven voor waterstof leaseauto’s.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van op waterstof rijden of welke auto het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Rijden op waterstof; de voordelen

  • Rijden in een waterstofauto veroorzaakt geen CO2-uitstoot;
  • Gunstige bijtelling;
  • Waterstof tanken met een hoge vuldruk neemt weinig tijd in beslag;
  • Een waterstofauto zuivert de lucht terwijl je rijdt;
  • Waterstofauto’s hebben een goede range voor langere afstanden.
Mirai
Nexo

Impressie van de modellen

Toyotamirai6web

Toyotamirai1cleanweb

Interieurmirai2web

Nexovoorwebsite

Nexovoorwebsite4

Nexovoorwebsite9

Altijd goed op weg

Met de My Mobility App heb je altijd toegang tot relevante actuele informatie over je auto en persoonlijke gegevens. Navigeer zeer eenvoudig naar een voordelig tankstation in de buurt, plan direct de volgende onderhoudsbeurt of maak eenvoudig melding van schade.

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor je klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400