Uw tijdelijke leaseauto

Altijd van A naar B

MHC Mobility heet u van harte welkom in uw tijdelijke leaseauto. Hier vindt u alle informatie om onbezorgd en comfortabel in uw auto van A naar B te reizen.

 

Shutterstock 505405795

Onderhoud van uw tijdelijke auto

Wanneer de auto onderhoud of APK nodig heeft, kunt u hier gemakkelijk een afspraak voor maken. Ook voor het laten vervangen van de banden kunt u hier gemakkelijk een afspraak inplannen.

 

Schade?

Is de auto door een ongeval, inbraak of pech niet meer rijdbaar? Bel dan met de MHC Mobility hulpdienst via: 088 28 28 499. Zij zorgen ervoor dat u uw reis zo snel mogelijk weer kunt vervolgen.

Indien er een tegenpartij bij het ongeval betrokken is, vul dan gezamenlijk een schadeformulier in. Dit formulier ligt voor u klaar in het dashboardkastje van de auto en kunt u hier vinden. Kunt u verder rijden met de schade? Meld de schade dan bij ons. Wij zullen de schade in behandeling nemen en u wordt door ons geïnformeerd over de afhandeling van de schade.

Shutterstock 657535564

Leaseauto afmelden

Levert u de auto weer in? Denkt u dan alstublieft aan de volgende zaken:

  • Indien u de auto inlevert bij een dealer of schadehersteller, vraag hen dan de auto bij ons gereed te melden. Zo weten wij dat de auto gereed staat om opgehaald te worden;
  • Lever de auto in met een volle brandstoftank of opgeladen accu, of geef (wanneer de auto wordt opgehaald) met een volle tank mee aan de transporteur;

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400