Uw tijdelijke leaseauto

Altijd van A naar B

MHC Mobility heet je van harte welkom in jouw tijdelijke leaseauto. Hier vind je alle informatie om onbezorgd en comfortabel in je auto van A naar B te reizen.

 

Shutterstock 505405795

Onderhoud van je tijdelijke auto

Wanneer de auto onderhoud of APK nodig heeft, kun je hier gemakkelijk een afspraak voor maken. Ook voor het laten vervangen van de banden kun je hier gemakkelijk een afspraak inplannen.

 

Schade?

Is de auto door een ongeval, inbraak of pech niet meer rijdbaar? Bel dan met de MHC Mobility hulpdienst via: 088 28 28 499. Zij zorgen ervoor dat je jouw reis zo snel mogelijk weer kunt vervolgen.

Indien er een tegenpartij bij het ongeval betrokken is, vul dan gezamenlijk een schadeformulier in. Dit formulier ligt voor je klaar in het dashboardkastje van de auto en kun je hier vinden. Kun je verder rijden met de schade? Meld de schade dan bij ons. Wij zullen de schade in behandeling nemen en je wordt door ons geïnformeerd over de afhandeling van de schade.

Shutterstock 657535564

Leaseauto afmelden

Lever je de auto weer in? Denk dan alsjeblieft aan de volgende zaken:

  • Indien je de auto inlevert bij een dealer of schadehersteller, vraag hen dan de auto bij ons gereed te melden. Zo weten wij dat de auto gereed staat om opgehaald te worden;
  • Lever de auto in met een volle brandstoftank of opgeladen accu, of geef (wanneer de auto wordt opgehaald) met een volle tank mee aan de transporteur;

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor je klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400