Zakelijk leasen: Onbezorgd rijplezier

 • Gewoon goed geregeld
 • Aantrekkelijke maandtarieven
 • Alles inclusief

Snel zoeken

Onze topdeals

Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Break
€ 829,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)
Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Hatchback
€ 499,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)
Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Utility
€ 995,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)

BMW actiemodellen

Luxe. Voor spotprijzen. Zo zijn de iX3 en i4 lager geprijsd!

Snel leverbare modellen

Wil je een nieuwe leaseauto rijden zonder een lange levertijd? Bekijk dan snel ons ruime assortiment aan snel leverbare modellen.

Direct contact met een Mobility Advisor?

Wil je graag direct contact met een van onze Mobility Advisors om jouw mobiliteitswensen door te spreken? Vul onderstaand formulier in en een van onze adviseurs belt je (tijdens kantooruren) binnen 2 uur terug.

Leasevormen

Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing, een scherpe prijs of maximale flexibiliteit: bij ons vind je altijd een leasevorm die perfect bij jouw wensen en (bedrijfs)situatie past.

MHC Mobility: jouw mobiliteitspartner

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al jouw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor jouw organisatie. 

Zakelijke lease

In de wereld van de zakelijke mobiliteit is het belangrijk dat je een partner hebt die meedenkt met de wensen en veranderingen binnen jouw bedrijf. Ben je op zoek naar  operational lease, short lease, verduurzaming van het wagenpark of flexibele mobiliteitsoplossingen? MHC Mobility is de partner die jou onbezorgd op weg helpt.

Met meer dan 40 jaar ervaring in zakelijk leasen kunnen wij helpen bij elke denkbare mobiliteitsuitdaging. Of het nu gaat om full operational lease van een paar auto’s of een wagenpark van honderden auto’s, met de mobiliteitsoplossingen van MHC Mobility weet je zeker dat jij en je medewerkers zich onbekommerd kunnen verplaatsen van A naar B. Hierbij is duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers van MHC Mobility. Een groot gedeelte van onze vloot bestaat dan ook uit elektrische voertuigen.

Dankzij MyFleetmanager heeft de wagenparkbeheerder 24/7 inzicht in alle facetten van het wagenpark, en met de My Mobility App hebben berijders direct toegang tot alle informatie en services die horen bij een zakelijke lease auto.

 

Mobility as a Service

Ook op het gebied van “het nieuwe werken” kunnen wij de flexibiliteit bieden waar jij naar zoekt. Met de MHC Mobility Card krijgen medewerkers toegang tot een groot scala aan mobiliteitsoplossingen variërend van OV en deelvervoer tot het reguliere huren of leasen van (deel)auto’s. Hierbij kan er ook een individueel mobiliteitsbudget gekoppeld worden aan de kaart. En doordat de beschikbare middelen op jouw individuele medewerkers kunnen worden afgestemd weet je zeker dat je een mobiliteitsoplossing hebt die zo goed mogelijk aansluit bij de (veranderende) behoefte van jouw organisatie.

 

Elektrisch leasen

Met het grote aanbod elektrische leaseauto’s van MHC Mobility helpen we jouw organisatie graag verder. Niet alleen rijden jouw medewerkers voordelig dankzij de gunstige bijtelling, maar omdat de elektrische voertuigen rijden zonder CO2-uitstoot ben je meteen milieubewust aan het ondernemen. MHC Mobility is merkonafhankelijk, daarom vind je bij ons een ruim aanbod personenauto’s en verschillende elektrische bestelbussen en bedrijfswagens met grijs kenteken.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijke mobiliteit? Bekijk dan snel het volledige aanbod of neem contact op met een van onze Mobility Advisors. Zij helpen je graag op weg.

Liever direct het totaalaanbod bekijken?

Ben je op zoek naar een leaseauto maar heb je niet specifiek een merk of model voor ogen? Geen probleem! Neem dan gerust een kijkje in het totaaloverzicht.

Bekijk het zakelijk aanbod

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor je klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

 • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar je echt wat aan hebt.
 • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
 • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
 • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder gedoe.
 • ​Onze dienstverlening draait om jou.

Altijd goed op weg

Met de My Mobility App heb je altijd toegang tot relevante actuele informatie over je leaseauto en je persoonlijke gegevens. Navigeer zeer eenvoudig naar een voordelig tankstation bij jou in de buurt, plan direct de volgende onderhoudsbeurt of maak eenvoudig melding van schade.