Zakelijk leasen: Onbezorgd rijplezier

 • Gewoon goed geregeld
 • Aantrekkelijke maandtarieven
 • Alles inclusief

Snel zoeken

Onze Topdeals

Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Sedan
€ 950,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)
Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Crossover
€ 609,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)
Business Lease
 • Elektrisch
 • Automaat
 • Break
€ 629,00
(p/mnd obv 60mnd & 10.000km/j)

BMW actiemodellen

Luxe. Voor spotprijzen. Zo zijn de iX1, iX3 en i4 lager geprijsd!

Snel leverbare modellen

Wilt u een nieuwe leaseauto rijden zonder een lange levertijd? Bekijk dan snel ons ruime assortiment aan snel leverbare modellen.

Direct contact met een Mobility Advisor?

Wilt u graag direct contact met een van onze Mobility Advisors om uw mobiliteitswensen door te spreken? Vul onderstaand formulier in en een van onze adviseurs belt u (tijdens kantooruren) binnen 2 uur terug.

Leasevormen

Of u nu op zoek bent naar een totaaloplossing, een scherpe prijs of maximale flexibiliteit: bij ons vindt u altijd een leasevorm die perfect bij uw wensen en (bedrijfs)situatie past.

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie. 

Zakelijke lease

In de wereld van de zakelijke mobiliteit is het belangrijk dat u een partner heeft die meedenkt met de wensen en veranderingen binnen uw bedrijf. Bent u op zoek naar  operational lease, short lease, verduurzaming van uw wagenpark of flexibele mobiliteitsoplossingen? MHC Mobility is de partner die u onbezorgd op weg helpt.

Met 40 jaar ervaring in zakelijk leasen kunnen wij helpen bij elke denkbare mobiliteitsuitdaging. Of het nu gaat om full operational lease van een paar auto’s of een wagenpark van honderden auto’s, met de mobiliteitsoplossingen van MHC Mobility weet u zeker dat u en uw medewerkers zich onbekommerd kunnen verplaatsen van A naar B. Hierbij is duurzaamheid een van de belangrijkste pijlers van MHC Mobility. Een groot gedeelte van onze vloot bestaat dan ook uit elektrische voertuigen.

Dankzij MyFleetmanager heeft u als wagenparkbeheerder 24/7 inzicht in alle facetten van het wagenpark, en met de My Mobility App hebben uw berijders direct toegang tot alle informatie en services die horen bij een zakelijke lease auto.

 

Mobility as a Service

Ook op het gebied van “het nieuwe werken” kunnen wij u de flexibiliteit bieden waar u naar zoekt. Met de MHC Mobility Card krijgen uw medewerkers toegang tot een groot scala aan mobiliteitsoplossingen variërend van OV en deelvervoer tot het reguliere huren of leasen van (deel)auto’s. Hierbij kan er tevens een individueel mobiliteitsbudget gekoppeld worden aan de kaart. En doordat de beschikbare middelen op uw individuele medewerkers kunnen worden afgestemd weet u zeker dat u een mobiliteitsoplossing heeft die zo goed mogelijk aansluit bij de (veranderende) behoefte van uw bedrijf.

 

Elektrisch leasen

Met het grote aanbod elektrische leaseauto’s van MHC Mobility helpen we uw organisatie graag verder. Niet alleen rijden uw medewerkers voordelig dankzij de gunstige bijtelling, maar omdat de elektrische voertuigen rijden zonder CO2-uitstoot bent u meteen milieubewust aan het ondernemen. MHC Mobility is merkonafhankelijk, daarom vindt u bij ons een ruim aanbod personenauto’s en verschillende elektrische bestelbussen en bedrijfswagens met grijs kenteken.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw zakelijke mobiliteit? Bekijk dan snel het volledige aanbod of neem contact op met een van onze Mobility Advisors. Zij helpen u graag op weg.

Liever direct het totaalaanbod bekijken?

Bent u op zoek naar een leaseauto maar heeft u niet specifiek een merk of model voor ogen? Geen probleem! Neem dan gerust een kijkje in het totaaloverzicht.

Bekijk het zakelijk aanbod

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

 • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
 • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
 • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
 • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
 • ​Onze dienstverlening draait om u.

Altijd goed op weg

Met de My Mobility App heeft u altijd toegang tot relevante actuele informatie over uw auto en uw persoonlijke gegevens. Navigeer zeer eenvoudig naar een voordelig tankstation bij u in de buurt, plan direct de volgende onderhoudsbeurt of maak eenvoudig melding van schade.