Elektrisch leasen

Elektrische auto leasen

Het leasen van elektrische auto's is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Dit heeft te maken met het ruimere aanbod elektrische auto's dat beschikbaar is, de fiscale voordelen en het toegenomen maatschappelijke verantwoordelijkheidsgevoel van veel ondernemers en berijders.

Elektrischl (1)

Totaaloplossing

Elektrisch leasen is dé totaaloplossing voor de automobilist die de overstap wil maken naar een duurzame manier van autorijden. Wij begrijpen dat je nog veel vragen kunt hebben over de praktische zaken omtrent elektrisch rijden. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbaarheid van laadpalen, hoe je een laadpaal bij jouw woning kan krijgen, ondersteuning / pechhulp in het buitenland en of de actieradius van een elektrische auto voldoende is voor je dagelijkse mobiliteitsbehoefte. Wij geven je graag antwoord op al deze vragen. Daarnaast kunnen onze specialisten voor jou berekenen of elektrisch leasen en elektrisch rijden voor jou een geschikte oplossing is.

Voordelen van elektrisch rijden

  • Rijden in een elektrische auto veroorzaakt geen CO2-uitstoot;
  • Profiteer van gunstige bijtelling en voordelige maandtermijnen;
  • Opladen kan thuis. Stoppen voor brandstof is niet meer nodig;
  • Een elektrische auto is zuiniger dan een benzine- of dieselauto.

Waarom elektrisch leasen bij MHC Mobility?

  • Alle merken en modellen
  • Scherpe leasetarieven voor elektrische leaseauto’s
  • Snel en vakkundig advies over elektrisch leasen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van elektrisch rijden of welke auto het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Let op!

Voor elektrische bedrijfswagens geldt:

  • In de offerte is gecalculeerd met een Subsidie voor Emissieloze Bedrijfsauto's (SEBA). Het leasetarief is onder voorbehoud van daadwerkelijke toekenning van deze subsidie, daarom kan het tarief nog wijzigen.
  • De in de offerte verwerkte MIA subsidie is onder voorbehoud van toestemming AgentSchap Nederland, de leaseprijs kan dus nog wijzigen.
Expert Doodle (1)

Elektrische modellen bij MHC Mobility

Altijd goed op weg

Met de My Mobility App heb je altijd toegang tot relevante, actuele informatie over jouw auto en persoonlijke gegevens. Navigeer zeer eenvoudig naar een voordelig tankstation in de buurt, plan direct de volgende onderhoudsbeurt of maak eenvoudig melding van schade.

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor je klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400