Private lease van MHC Mobility

 • Vast maandbedrag
 • Gelijke meer/minder kilometerprijs
 • Behoud je schadevrije jaren
 • Vervangend vervoer na 48 uur

Profiteer nu van de EV subsidie van 2024!

Waar ben je naar op zoek? Bekijk alles

Onze topdeals voor jou

Private lease

Wil je een nieuwe en volledig uitgeruste auto rijden maar heb je geen zin in een forse investering? Dan is een private leaseauto van MHC Mobility mogelijk precies wat je zoekt. Hiermee rijd je tegen een voordelig maandtarief elke 3, 4 of 5 jaar een nieuwe auto en word je verder volledig ontzorgd. Ben je op zoek naar een specifieke auto die je niet in ons aanbod ziet of heb je andere wensen? Vertel ze ons! We denken graag met je mee.

Wat is private lease?

Met private lease van MHC Mobility weet je zeker dat je zorgeloos de wereld kunt ontdekken. Je kiest uit een looptijd van 3, 4 of 5 jaar met minimaal 5.000 kilometer per jaar en betaalt vervolgens een vooraf vastgesteld maandtarief voor het gebruik van de auto. Binnen dit maandbedrag regelen wij voor jou de belastingen, verzekering, reparatie, onderhoud, banden, en indien nodig vervangend vervoer na 48 uur. Je hebt dus geen bijkomende kosten afgezien van het daadwerkelijk tanken of laden van de auto. Zo heb je alle lusten van het autorijden, en regelen wij de lasten. Benieuwd naar de verschillende modellen? Bekijk dan ons private lease aanbod.

Private lease een elektrische auto

Dankzij het groeiende aanbod van elektrische auto’s en de gunstige opzet van private lease van MHC Mobility is het nu voor bijna iedereen mogelijk om elektrisch te gaan rijden. Naast het voordeel voor het klimaat biedt een elektrische private lease auto ook meerdere voordelen voor jou als bestuurder. Aangezien stroom een stuk goedkoper is dan benzine rijd je een stuk voordeliger van A naar B. Wanneer je de auto thuis op kunt laden en eventueel zelfs zonnepanelen hebt loopt het voordeel van elektrische private lease nog verder op. Maak jij ook de overstap naar elektrisch leasen? Bekijk snel onze elektrische modellen.

 

Logo Keurmerk Private Lease Schaduw DEF PMS 01
Studio BENGBENG MHC Dag 2 (High Res) 42

Subsidie op elektrische auto in 2024

Meer informatie over de overheidssubsidie op elektrische auto's in 2024. 

De voordelen van private lease bij MHC Mobility

 • Een vast maandbedrag, alleen nog tanken;
 • Geen risico’s, dus geen zorgen;
 • Behoud van je schadevrije jaren;
 • Gelijke meer/minder kilometerprijs.
 • Inclusief verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparaties, banden en pechhulp;
 • Iedere 3 tot 5 jaar een nieuwe auto;
 • Altijd een servicepunt bij jou in de buurt;
 • Rijd je minder kilometers? Dan betalen wij deze terug (tot 10.000 km, tenzij anders overeengekomen);

Keurmerk Private Lease

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij MHC Mobility Private lease. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden.

Auto Zoeken

1. Vind de perfecte auto

Bekijk het uitgebreide aanbod private leaseauto's. Heb je interesse in een specifiek model? Vraag dan een offerte aan of neem zo snel mogelijk contact op met een van onze adviseurs.

Offerte Aanvraag

2. Vraag een offerte aan

Ontvang de meest actuele en scherpste prijs door een offerte aan te vragen. Na het aanvragen van de offerte neemt een adviseur zo snel mogelijk contact met je op.

Thuisbezorgd

3. Bij de voordeur afgeleverd

Binnen afzienbare tijd wordt de auto bij jou thuis afgeleverd. Liever de auto ophalen in de showroom? Dat kan natuurlijk ook. Prettig geregeld!

Wil je persoonlijk advies en weten wat bij je past?

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 495 of mail privatelease@mhcmobility.nl

 

R7V00731