Toegankelijke mobiliteit voor iedereen

Slide Profou Situ Peintre Sansseau

De enige elektrische auto voor een AM-rijbewijs

De Aixam Pro E-Truck: De nieuwe Aixam Pro is een bewuste keuze: de 45-kilometerauto’s zijn volledig elektrisch en passen binnen een groen, duurzaam bedrijfsbeleid.

Het AIXAM Pro-assortiment is zeer op zijn plek in de stedelijke omgeving en is geschikt voor bijvoorbeeld logistieke activiteiten en transportoplossingen. De Aixam Pro is toegankelijk voor (bijna) iedereen: je hebt slechts een AM rijbewijs nodig. 

De Aixam Pro E-Truck 45-kilometerauto’s zijn de enige volledig elektrische bedrijfswagens waarvoor je alleen een AM rijbewijs nodig hebt. De auto is compact maar heeft verrassend veel laadruimte. De ideale compagnon bij al je activiteiten: betrouwbaar, veelzijdig en veilig. 

Last Mile Solutions van MHC Mobility

De Aixam Pro E-Truck maakt deel uit van de Last Mile Solutions van MHC Mobility. Slimme mobiliteitsoplossingen voor in de stad. Ze zijn schoon, handzaam en snel. Het verkeer neemt nog altijd toe. Het wordt drukker, voller en er staan steeds meer files. Daarnaast stellen steeds meer steden milieuzones in. Dat vraagt om een vernieuwende blik op mobiliteit.

Laadbak of van?

De E-Truck is beschikbaar in twee varianten: de E-Truck Van en de E-Truck Laadbak. Bij de Van is de laadruimte afgesloten, bij de andere auto is de laadbak open. Zo kies je altijd de E-Truck die het beste bij jou past. 

 

Specificaties

  • Actieradius 80 kilometer onder normale omstandigheden;
  • Volledig opgeladen binnen 3,5 uur;
  • 2,8 m2 laadoppervlak;
  • Belastbaar tot 327 kilo;
  • Fluisterstil rijplezier.
Aixam 370X500px

Benieuwd naar de Aixam Pro E-Truck?

Vraag een offerte aan! Onze adviseurs helpen je graag op weg!