Veilig op weg

Keurmerk Private Lease

MHC Mobility Private Lease is houder van het Keurmerk Private Lease. Dit is een kwaliteitskeurmerk van de Stichting Keurmerk Private Lease.

De Stichting Keurmerk Private Lease is een onafhankelijke stichting die jouw belangen als consument beschermt. Een Private Lease-maatschappij mag het keurmerk pas voeren na een uitgebreide toetsing met strenge criteria. De voorwaarden zijn ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en terug te vinden op keurmerkprivatelease.nl.

Dankzij het Keurmerk Private Lease weet je zeker dat je veilig en verantwoord een leasecontract afsluit bij MHC Mobility Private Lease. Wij doen helder en eerlijk zaken zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is pas zorgeloos rijden.

5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden: deze zijn tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond;
  • Duidelijkheid over het leasecontract: in het leasetarief zijn in ieder geval het onderhoud van de auto, eventuele reparaties, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting verwerkt;
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten: de leasemaatschappij kijkt zorgvuldig met jou naar wat je kan en wil betalen;
  • 14 dagen bedenktijd: zodat je er zeker van bent dat je een goede keuze maakt;
  • Zekerheid bij klachten; je kan bij een geschil een beroep doen op een onafhankelijke geschillencommissie.

Keurmerk Private Lease