Kom jij werken bij MHC Mobility?

Leuk dat je er bent!

Jouw talenten ontwikkelen, kennisdelen met je collega’s en zin om in een energieke werkomgeving aan de slag te gaan? Met een goeie werk/privebalans en zo nu en dan een borrel waarbij je de directeur live mee kan horen rappen met Kraantje Pappie?

En als je niet te veel borrels op hebt, rijd je in de avond in je MINI Cooper (alle werknemers van MHC Mobility kunnen gebruik maken van een elektrische auto van de zaak naar keuze) naar huis. Waar je in de avonden en in het weekend ook je privébezoekjes mee kan doen.

Wie zijn we?

We zijn een groep gedreven professionals werkzaam in een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring in leasing en mobiliteitsvraagstukken. Onze vestigingen zitten in Groningen, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven en Gent. Naast de dagelijkse praatjes bij het koffiezetapparaat worden er regelmatig leuke activiteiten ondernomen met collega’s van alle vestigingen, zoals de zomer BBQ en het jaarlijkse legendarische kerstfeest. 

BBQ (1)

Wat doen we?

MHC Mobility biedt flexibele, transparante mobiliteitsoplossingen. Altijd op maat gemaakt voor onze klanten. We zorgen ervoor dat klanten op weg kunnen met oplossingen als een leasefiets, e-scooter, deelauto, leaseauto of met het OV. We willen graag het prettig geregeld gevoel over brengen op onze huidige en toekomstige klanten en gelukkig waarderen zij ons met hoge klanttevredenheidsscores.

Waar gaan we voor? 

Bij MHC Mobility zorgen wij ervoor dat klanten zich onbekommerd kunt verplaatsen, waar naartoe ze ook willen. Om anderen te ontmoeten. Nieuwe dingen te ontdekken. Onafhankelijk, zorgeloos en vrij.  Met eigentijdse oplossingen regelen we tot in de puntjes wat klanten nodig hebben. Dat doen we met plezier en met hart voor de wereld van morgen.

Vacatures

Op dit moment hebben we een aantal leuke vacatures. Enthousiast geworden? Klik hieronder voor vacatures. En wie weet ben jij binnenkort onderdeel van onze organisatie!