Wat leuk dat je er bent!

In de video’s op deze pagina krijg je een indruk hoe het is om bij ons te werken, en hoe onze medewerkers over bepaalde onderwerpen denken. Klik hierboven op de onderwerpen die jou interesseren of scroll verder om meer te weten te komen! 

STAGE LOPEN

Wie zijn we?

We zijn een groep gedreven en ervaren professionals in de mobiliteitsbranche, alleen al in Nederland hebben we bijna 40 jaar ervaring in leasing en mobiliteitsvraagstukken. We zijn onderdeel van een sterke Europese samenwerking onder de naam MHC Mobility. 

INWERKPERIODE

Wat doen we?

MHC Mobility biedt flexibele, transparante mobiliteitsoplossingen. Altijd op maat gemaakt voor onze klanten. We zorgen ervoor dat klanten op weg kunnen met oplossingen als een leasefiets, e-scooter, deelauto, leaseauto of met het OV. We willen graag het prettig geregeld gevoel over brengen op onze huidige en toekomstige klanten en gelukkig waarderen zij ons met hoge klanttevredenheidsscores.  

WERKGELUK

Waar gaan we voor? 

Bij MHC Mobility zorgen wij ervoor dat klanten zich onbekommerd kunt verplaatsen, waar naartoe ze ook willen. Om anderen te ontmoeten. Nieuwe dingen te ontdekken. Onafhankelijk, zorgeloos en vrij.  Met eigentijdse oplossingen regelen we tot in de puntjes wat klanten nodig hebben. Dat doen we met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer. 

WERKSFEER
Koffie drinken?

Of heb je liever thee of een koel glas water, dat kan natuurlijk ook. 

Hoe dan ook: Als je nieuwsgierig bent of jij bij ons past is het soms gewoon handig om met elkaar te bellen of af te spreken, dan kom je er snel genoeg achter of het van beide kanten klikt en of we aanknopingspunten hebben. Bel 088-2828400 en vraag naar Marlon Schuitema of Geert Stap. 

 

IMG 6056
BEDRIJFSCULTUUR
PARTTIME WERKEN
WAARDERING

Vacatures

Op dit moment hebben we een aantal leuke vacatures, zit jouw toekomstige baan er ook tussen? Kijk en reageer snel, wie weet ben je binnenkort ook een trotse MHC Mobility medewerker.