Electric Dutchman

ED Custom Business 1

Elektrische scooter voor de zakelijke markt: De Electric Dutchman

De elektrische scooter van Electric Dutchman is ontwikkeld in Nederland en is uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Berekend op langere afstanden zodat u altijd op uw volgende bestemming komt. De scooter is voorzien van een sterke motor waardoor hij geschikt is om zwaardere ladingen mee te nemen. Degelijk en robuust: de Electric Dutchman is bij uitstek een voorbeeld van Dutch Design op z’n best.

Elektrisch, groen en duurzaam

De Electric Dutchman is een bewuste keuze. Door de elektromotor is de e-scooter fluisterstil, dus geen ronkende uitlaat meer met bijbehorende uitstoot, maar een eenvoudig op te laden accu. Daarmee past de e-scooter in een duurzaam bedrijfsbeleid.

Dutch design en verantwoord geproduceerd

Opvallen? Het robuuste ontwerp van de Electric Dutchman komt van Nederlandse bodem en is volledig modulair. Zo past uw model altijd bij uw bedrijfsstijl. De e-scooter wordt in Nederland geproduceerd door productiepartner IBN. IBN is een sociaal gedreven onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans krijgen. Daarmee past deze e-scooter ook nog eens in het MVO-beleid van uw organisatie. Meer dan verantwoord omgaan met uw zakelijk vervoer.

Altijd op tijd op uw volgende bestemming

Met een Electric Dutchman staat u nooit meer in de file en met een topsnelheid van 45 kilometer per uur bent u altijd op tijd. Daarnaast is de accu eenvoudig wisselbaar voor een extra grote actieradius. Dat maakt de Electric Dutchman uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast kent de Electric Dutchman lage onderhoudskosten en is alleen een AM-rijbewijs vereist. Zo kunt u zich altijd vrij bewegen!

Specificaties

  • Extra accupack mogelijk voor actieradius tot 150 kilometer;
  • Volledig aan te passen naar eigen smaak;
  • Extra opbergruimte onder het zadel;
  • Maximumsnelheid 45 kilometer per uur.
ED Early City 2

Benieuwd naar de Electric Dutchman?

Vraag een offerte aan! Onze adviseurs helpen u graag op weg.