Hoe kan ik een huur- of voorloopauto aanvragen?

Je kunt een huur- of voorloopauto aanvragen via My Fleet Manager of via info@mhcmobility.nlKlik hier om naar My Fleet Manager te gaan.

Bij MHC Mobility kun je gebruik maken van een voorloopauto, terwijl je wacht op de levering van je leaseauto. Zo kun je zorgeloos de levertijd overbruggen tegen leasetarief. Klik hier voor de voorwaarden

De voordelen van een voorloopauto zijn:

  • Direct vervoer zodra je leaseauto besteld is;
  • Ruime voorraad, dus altijd een geschikte auto;
  • Een voorloopauto is altijd goedkoper dan een huurauto. Voor een huurauto betaal je namelijk per dag of per week. In het geval van een voorloopauto, betaal je het leasetarief i.p.v. huurtarief. Een stuk goedkoper dus!;
  • Aantal (contract)kilometers is gelijk aan het leasecontract voorwaarden;
  • Je kunt alleen als klant gebruik maken van een voorloopauto;
  • Het voorlooptarief is geldig tot 3 maanden terug, vanaf datum ondertekening contract;
  • Je kunt standaard een auto uit een klasse kleiner rijden tegen leasetarief of een gelijkwaardige klasse tegen het leasetarief +10%.

Er geldt een toeslag als je geen verzekering en/of vervangend vervoer hebt opgenomen in het leasecontract.

Bijtelling

Bijtelling is van toepassing op elke auto van de zaak die ook voor privédoeleinden wordt gebruikt. Het maakt in dat geval niet uit of deze auto geleaset/gehuurd is of dat de auto eigendom is van de werkgever. Er moet in deze periode bijtelling berekend worden over de fiscale waarde van de tijdelijke auto.

Er hoeft geen dubbele bijtelling te worden betaald wanneer je gebruikmaakt van een voorloopauto. Wel is het formeel gezien verplicht de bijtelling tijdelijk aan te passen.

Voorloopauto nodig?

Ben je op zoek naar een voorloopauto? We helpen je graag op weg!