Welke elektrische auto least u in 2020?

Geplaatst op 20 januari 2020

Welke elektrische auto least u in 2020?

20 januari 2020

Deze nieuwe modellen worden in 2020 gelanceerd.

We zijn begonnen aan een zeer spannend mobiliteitsjaar. De vonken kunnen wel eens van 2020 gaan afspatten. Veel fabrikanten komen met elektrische varianten van hun leasetoppers, de gemiddelde uitstoot moet immers drastisch omlaag. Benieuwd welke elektrische auto’s u in 2020 bij ons kunt leasen? Stop de stekker in het stopcontact, schijnwerpers aan, dit is ons overzicht van onmisbare elektrische auto’s.We zijn begonnen aan een zeer spannend mobiliteitsjaar. De vonken kunnen wel eens van 2020 gaan afspatten. Veel fabrikanten komen met elektrische varianten van hun leasetoppers, de gemiddelde uitstoot moet immers drastisch omlaag. Benieuwd welke elektrische auto’s u in 2020 bij ons kunt leasen? Stop de stekker in het stopcontact, schijnwerpers aan, dit is ons overzicht van onmisbare elektrische auto’s.

Volvo XC40 P8: de eerste volledig elektrische auto van Volvo

Menig leaserijder kijkt er al een tijdje naar uit, een volledige elektrische Volvo. Het van oorsprong Zweedse merk levert al een aantal jaar geëlektrificeerde modellen zoals de plug-inhybride V60 en XC40 en een 100% elektrische auto kon natuurlijk niet uitblijven.

De XC40 mag de spits afbijten en doet dat gelijk met een zeer acceptabele actieradius. 400 kilometer moet namelijk haalbaar zijn, voor de meeste rijders ruim voldoende om de dagelijkse kilometers te voldoen. Elektrisch rijden is leuk maar helaas mag u in veel gevallen niks trekken. Daar denkt deze Volvo duidelijk anders over! Een caravan tot 1500 kilo is geen probleem voor deze stoere SUV, nu alleen nog een laadpaal naast de caravan!

Van binnen kunt u de auto helemaal naar eigen hand zetten met een uitgebreid infotainmentsysteem. Heeft u voorkeur voor klassiek of pop? U bent de dirigent in eigen auto. Eerlijk is eerlijk, de crash test dummies vonden de auto niet heel spannend want deze is voorzien van alle veiligheidssystemen die Volvo in huis heeft, dit maakt hem tot één van de veiligste keuzes in zijn klasse. Kunnen wij een offerte voor u maken?

Volvo XC40 P8Volvo XC40 P8

Peugeot e-208

In het donker is het alsof er leeuwentanden op u afkomen, maar u hoort hem niet want hij is 100% elektrisch. Dit indrukwekkende voorkomen is van de nieuwe Peugeot 208. Het Franse merk levert de nieuwe e-208 in twee compleet uitgeruste versies: de Allure en GT-Line. Met een 50 kW-batterij en een rijbereik van 340 kilometer (WLTP) is deze Peugeot een roofdier om serieus rekening mee te houden.

Deze leeuw heeft niet lang nodig om zich op te laden voor zijn nieuwe avontuur, want met snel laden is de batterij binnen een half uur weer voor 80 procent gevuld. En wat leuk is, wij hebben hem speciaal voor u ingekocht en dus zal de 208 binnenkort uit voorraad leverbaar zijn! Ik voel een weekendje Parijs aankomen, bon voyage!

Peugeot e-208Peugeot e-208

Mazda MX-30: de eerste elektrische auto van Mazda

De eerste elektrische cross-over van Mazda is een feit: de Mazda MX-30. Eerlijk is eerlijk, deze wagen is goed gelukt!  De Mazda MX-30 is een echte crossover, met een imposant voorkomen en een hoge instap. In tegenstelling tot de meeste elektrische auto's lijkt de MX-30 bijzonder ruim.

Door freestyle achterdeuren is de achterbank gemakkelijker te bereiken, het heeft wel iets futuristisch. In combinatie met het licht zoemende elektrische geluid, waant u zich in een ruimteschip en vliegt u zo naar nieuwe avonturen. Als we een puntje van kritiek mogen hebben, dan hadden we toch liever een wat grotere actieradius. Want laten we eerlijk zijn, 200 kilometer is niet echt indrukwekkend binnen dit segment.

Mazda MX-30Mazda MX-30

Skoda Citigo E iV

Ook het A-segment ontkomt niet aan verandering. De VAG groep springt daar op in met de volledig elektrische Citigo, Mii en Up. De Citigo is de voordeligste van het drietal, maar prestaties zullen identiek zijn. In de stadsjungle is de Citigo volledig in zijn element en met een actieradius van 265 kilometer, biedt de Citigo voldoende mogelijkheden voor een heerlijke sightseeingtour!

Blijf onze site goed in de gaten houden want de Citigo en Mii hebben we al voor u besteld en zullen in de loop van het jaar uit onze voorraad leverbaar zijn. Gaat u mee op ontdekkingstocht?

Skoda Citigo E iVSkoda Citigo E iV

Ford Mustang Mach-E

De Ford Mustang, droom van menig autoliefhebber. Roffelende V8, gone in 60 seconds en lijnen die maar moeilijk te evenaren zijn. Tijden veranderen en zo zal de Mustang dit jaar wel eens de nieuwe lieveling kunnen worden van zakelijk rijdend Nederland.

Ford introduceerde namelijk de nieuwe Ford Mustang, maar nu volledig elektrisch, de Mach-E! Duidelijk herkenbaar als een Mustang met het bekende paard in de gril. Oké, het zal even wennen zijn dat de Mustang bij het starten niet losbarst in een oorverdovend gegrom, maar Ford pakt het wel serieus aan. De Mustang Mach-E! heeft een actieradius van wel 600 kilometer (WLTP) en met de DC-sneloplader is de auto binnen no time weer vol.

De Ford Mustang is vanaf nu te bestellen. Onze tip, wacht niet te lang, mocht u willen profiteren van 8% bijtelling. De verwachting is namelijk dat de auto in 2020 in beperkte oplage geleverd zal worden. Laat u uw dromen uitkomen?

ford mustangFord Mustang MACH-E

Polestar 2

Is het een Volvo? Nee, het is de nieuwe Polestar 2! Het Zweeds/Chinese merk komt dit jaar met het tweede model, die de uiterst treffende naam Polestar 2 heeft mee gekregen. En zeg nou eerlijk, het is een logisch gevolg op het eerste model: Polestar 1.

Uiteraard mogen we bij deze nieuwe speler uitgaan van een hoog Volvo gehalte en dus spelen de woorden robuust en veiligheid een belangrijke rol. Ook gaan we innovatieve zaken terugzien bij deze auto, waarbij een infotainmentsysteem van Android (Google) zijn opwachting gaat maken. Hiermee laat Polestar duidelijk zien dat het een vooruitstrevend alternatief wil neerzetten op multimedia gebied. Dit systeem gaan we in de toekomst namelijk terug zien op meer modellen van zowel Polestar als Volvo.

Ook op technisch gebied is de Polestar 2 een alternatief om rekening mee te houden. Polestar mikt op de gevestigde orde, waarbij gedacht moet worden aan de Tesla model 3 (elektrisch), BMW 3-serie en Mercedes C-klasse (brandstof/hybride). Deze merken krijgen een 100% elektrische concurrent met een actieradius van 450 kilometer (WLTP) en mogelijkheden tot snelladen.

De Polestar 2 is vanaf nu te bestellen en het merk belooft dat de eerste modellen in juni de weg op gaan. Nog een leuk feitje: Nederland is één van de slechts zes landen waar de Polestar 2 dit jaar geleverd gaat worden. Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

Polestar 2Polestar 2

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere (elektrische) auto's?
Neem dan contact op met uw accountmanager of bel vrijblijvend 088 - 28 28 400.