Thijs Frederiks aangesteld als commercieel directeur

Geplaatst op 01 augustus 2022

MHC Mobility stelt Thijs Frederiks aan als nieuwe commercieel directeur

Met ingang van 1 augustus gaat Thijs Frederiks de functie van commercieel directeur (CCO) bij MHC Mobility vervullen. In juni 2019 is hij aangesloten bij MHC Mobility, Frederiks maakt nu de overstap van Head of Sales naar het directieteam. Het directieteam bestaat, naast Thijs Frederiks, nu uit Gert Veenstra (CEO), Mark Feddes (COO), Paul van der Meulen (CFO) en Kristof de Backer (MD België).

De aanstelling van Frederiks is in lijn met de commerciële doelstellingen van MHC Mobility. De organisatie, die dit jaar het veertigjarige jubileum viert, heeft substantiële ambities waar Frederiks bij de commerciële tak invulling aan gaat geven. Thijs Frederiks geeft aan ‘veel zin te hebben om samen met de collega’s verder te bouwen aan de organisatie en het merk MHC Mobility’.

CEO Gert Veenstra over de benoeming: ‘Thijs heeft in een bijzondere tijd de leiding gekregen over de salesafdeling. “The proof of the pudding is in the eating” was hierop van toepassing. De stap naar de directie is natuurlijk gevolg. Ons directieteam is nu compleet.’