Gert Veenstra verlaat MHC Mobility

Geplaatst op 28 augustus 2023

Na bijna 32 jaar neemt Gert Veenstra afscheid van leasemaatschappij MHC Mobility. Veenstra trad in 1992 in dienst bij het toenmalige Noordlease, destijds onderdeel van ING Lease. In 1998 trad hij toe tot het directieteam. Samen met Robert Nienhuis werd Gert Veenstra eigenaar van Noordlease. In 2017 verkochten zij het bedrijf aan Hitachi Capital. Vanaf dat moment was Veenstra Algemeen Directeur en verantwoordelijk voor de Benelux-regio. Sinds 2021 opereert het bedrijf onder de naam MHC Mobility.

 

Gert Veenstra blikt terug op zijn tijd bij de organisatie: "Toen ik in dienst kwam bij Noordlease vroeg de toenmalige directeur wat mijn ambitie was en waar ik over 5 jaar verwachtte te staan. Mijn antwoord was: 'Dat kan ik niet zeggen, maar ik weet zeker dat het niet hier zal zijn.' Dat was een kleine inschattingsfout. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij MHC Mobility en haar voorgangers, maar er moet eens een einde aan komen. Het afgelopen jaar was voor MHC Mobility op alle vlakken een recordjaar. Dan is het gemakkelijker om afscheid te nemen."

 

In oktober 2023 wordt de opvolging bekendgemaakt. Het vierde kwartaal van 2023 wordt gebruikt om de overdracht te verzorgen.

MHC Mobility heeft vestigingen in Groningen, Heerhugowaard, Rotterdam, Eindhoven en Gent (B) en beheert in Nederland en België meer dan 20.000 contracten. MHC Mobility is een full-service leasemaatschappij en biedt alle mobiliteitsdiensten aan.