FC Groningen en MHC Mobility verlengen samenwerking

Geplaatst op 02 februari 2023

MHC Mobility blijft voor het komende seizoen aan FC Groningen verbonden. De specialist in mobiliteit en Trots van het Noorden continueren met de ondertekening van een nieuwe overeenkomst de jarenlange en succesvolle samenwerking.

FC Groningen en MHC Mobility kennen een succesvolle geschiedenis met elkaar. Het bedrijf was onder de naam Noordlease van 2007 tot en met 2011 hoofdsponsor van de club. Van 2016 tot en met 2021 waren voorlopers van MHC Mobility naamgever van het stadion Euroborg. Ook na deze jaren waarin MHC Mobility prominent zichtbaar was binnen de club, is de samenwerking hecht gebleven.

Manager partnerships Bastiaan Fehrman is trots dat de samenwerking met MHC Mobility is verlengd. “Het feit dat MHC Mobility juist nu de samenwerking met de club verlengd, zegt veel over hun betrokkenheid met FC Groningen. We hebben samen al veel mooie momenten beleefd door de jaren heen en zijn enorm blij met deze blijvende support!”

Ook Gert Veenstra, algemeen directeur MHC Mobility Nederland is blij met de verlenging van de samenwerking. “Toen ik 31 jaar geleden bij Noordlease begon steunden we de FC. En daar gaan we mee door. In voor en tegenspoed.”