Actievoorwaarden MHC Mobility

Leuk dat je mee wil doen aan onze winactie om een weekend te rijden in een exclusieve elektrische auto! Lees hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op deze actie:

Breng jij ons in contact met een privé persoon of een organisatie die één of meerdere aauto’s bij ons gaat leasen? Dan ontvang je een bol.com cadeaubon en maak je kans om een weekend in een exclusieve elektrische auto van MHC Mobility te rijden.

Waar moet je aan voldoen om de bol.com cadeaubon te ontvangen?

  • Jij draagt een privépersoon (private lease) of organisatie (bedrijf of stichting) aan die één of meerdere contracten bij MHC Mobility B.V. afsluit.
  • Je mag meerdere personen/organisaties aandragen, maar ontvangt slechts één keer de bol.com cadeaubon en kan slechts één keer deelnemen aan de winactie voor het weekend rijden in een elektrische auto.
  • Ontvangst van een bol.com cadeaubon geschiedt alleen bij het succesvol afsluiten van een contract. Indien MHC Mobility de kandidaat om welke reden dan ook moet weigeren, vindt er geen uitkering van de cadeaubon plaats en kan je niet deelnemen aan de winactie.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  • Een contract kan betreffen:

- Een zakelijk leasecontract voor één of meerdere (elektrische) auto(‘s) of fiets(en)

- Een private leasecontract voor één of meerdere (elektrische) auto(‘s) of fiets(en).