Eysing

Eysing Nieuwsbrieffoto1

De Eysing Pioneer

Een dikke vette knipoog naar een nostalgisch verleden, maar voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen: dat is het Nederlandse merk Eysing. Een e-moped waar u op gezien wilt worden. Met de Pioneer van Eysing rijdt u op een vintage ogende motor, maar zonder de technische haperingen, en bovendien fluisterstil door de krachtige elektromotor.

Rijden in stijl

De Pioneer van Eysing is gebaseerd op het ontwerp van de klassieke Nederlandse Eysink motoren. De slanke tank en vloeiende lijnen in het ontwerp zijn een directe verwijzing naar deze vervlogen tijden. Het retrodesign wordt compleet gemaakt door de grote kenmerkende koplamp en kleine achterlicht. Het sportieve zadel zorgt voor een comfortabele zit: met de Pioneer van Eysing wilt u er elke dag op uit. Elke Pioneer wordt handgemaakt en in verschillende kleurstellingen beschikbaar. Er is dus altijd een model dat bij u past. 

Moped9

Fluisterstille elektrotechniek

Met een vintage motorfiets staat u vaker in de garage dan dat u kunt rijden, de Pioneer van Eysing kent dat probleem gelukkig niet. De uitgekiende elektrotechniek zorgt voor een geweldige, fluisterstille rijervaring. Het accupakket is door Eysing zelf ontworpen en kan eenvoudig worden uitgenomen om te laden. Binnen vier uur is de accu weer volledig opgeladen. Met de Pioneer heeft u een sportieve en duurzame rijervaring.

Pioneer in de stad en daarbuiten!

Deze elektrische moped is ideaal voor korte afstanden in de stad: u staat nooit in de file en parkeert de Pioneer eenvoudig voor de deur. Maar ook voor langere tourritten is dit model uitermate geschikt: met een actieradius tot wel 80 kilometer bij een snelheid van 25 kilometer per uur kunt u naar hartenlust de omgeving verkennen. Liever wat sneller? De Eysing kan ook begrensd worden op 45 kilometer per uur, een helm is dan wel vereist.

Specificaties

  • Actieradius tot wel 80 kilometer;
  • Begrensbaar op 25 of 45 kilometer per uur;
  • Extra opbergruimte onder het zadel;
  • Verkrijgbaar in drie sportieve varianten;
  • Innovatieve elektrische aandrijving.
Moped6jpg

Benieuwd naar de Eysing?

Bent u benieuwd naar de Pioneer van Eysing of een van de andere Last Mile Solutions-producten van MHC Mobility? Neem gerust contact op, onze adviseurs helpen u graag op weg. Gebruik het formulier hieronder of bel naar 088 28 28 400