Alles over uw leaseauto

Voor berijders: alles over schade, pech en onderhoud

Heeft je auto onderhoud nodig, is het tijd om de banden te wisselen of heb je onverhoopt schade gereden?

Onbezorgd op weg, waar je ook gaat. MHC Mobility zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. Uiteraard heeft iedere auto periodiek onderhoud nodig. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat je een keer schade rijdt. Om je snel weer op weg te helpen hebben wij hieronder op een rijtje gezet waar je terecht kunt. 

Shutterstock 505405795 (1)

U kunt eenvoudig online het onderhoud van uw auto plannen met de planmodule. Klik hier om naar de online planner te gaan.

Shutterstock 1013209072

Het wisselen van banden

Als u winterbanden in uw contract heeft opgenomen, ontvangt u ieder half jaar een e-mail van ons met instructies waar u uw bandenwissel kunt plannen. Zijn de banden van uw auto al eerder gewisseld? U kunt dan ook in de My Mobility App onder Auto informatie > Onderhoud controleren wie uw bandenleverancier is.

Shutterstock 1566267094

Pech onderweg

Heeft u pech onderweg en kunt u niet verder rijden? Bel dan direct: +31 (0)88 28 28 499. Wij helpen u weer op weg.

My Mobility App

Met de My Mobility App heb je altijd toegang tot relevante actuele informatie over uw auto. In de app kun je eenvoudig een onderhoudsbeurt plannen of melding maken van schade. Ook navigeer je eenvoudig naar een voordelig tankstation in de buurt en je hebt altijd toegang tot je persoonlijke gegevens. Meer informatie over de My Mobility App vind je hier

 

Vragen?

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Bekijk dan onze Veelgestelde vragen-pagina. Of neem contact op met de wagenparkbeheerder of Mobility advisor van MHC Mobility, zij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden. Prettig geregeld. 

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor je klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400