ZaaK thuiskantoor

Goed aan de slag, thuis én onderweg

ZaaK: buitengewoon thuiswerken

Thuiswerken is here to stay. Werknemers en werkgevers maken steeds vaker de keuze voor deels thuiswerken en deels op kantoor. Dan is een goede arbeidsplek belangrijk. Met een thuiskantoor van ZaaK hebben werknemers ook thuis een uitstekende werkplek. 

Thuiswerken: inmiddels is dit uitgegroeid van tijdelijk fenomeen geboren uit nood tot een waardevolle arbeidsvoorwaarde die veel werknemers niet meer willen opgeven. Steeds meer organisaties spelen hier op in en bieden hun personeel de mogelijkheid om (deels) thuis te werken. 

MHC Mobility zorgt ervoor dat uw medewerkers goed op weg kunnen, maar hoe werken uw medewerkers thuis? Met een thuiskantoor zorgt u ervoor dat uw medewerkers altijd optimaal kunnen werken: thuis en onderweg. 

MHC Mobility is een samenwerking gestart met ZaaK om zo haar klanten een doordachte, duurzame thuiswerkoplossing te bieden. Zo behouden uw medewerkers een gezonde werk-privébalans en stimuleert u de productiviteit.

Een thuiskantoor van ZaaK is de ideale uitbreiding van het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket. Bied uw medewerkers niet alleen een auto van de zaak, maar ook een ZaaK van de zaak. 

POLESTAR ZAAK3

Compleet en aantrekkelijk

Uw medewerkers een leaseauto bieden in bepaalde functies is al langer normaal en een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Een nieuwe auto, lage en voorspelbare gebruikerskosten voor de medewerker maken de leaseauto interessant. Daarnaast heeft de werkgever invloed op het imago: rijdt de medewerker zakelijk in een representatieve auto, of sluit het vervoer wel aan bij de duurzame ambities van uw organisatie? Genoeg redenen om te kiezen voor een (elektrische) leaseauto voor geselecteerde functies.

Faciliteer uw medewerkers nog verder door hen ook een veilige en gezonde thuiswerkplek aan te bieden, zonder dat de kosten hoog oplopen. Een auto van de zaak én een werkplek van de ZaaK: gewoon een goed idee.    

De voordelen voor werknemers én werkgevers

Office 4K

Veilig, gezond en productief

Papers 4K

Kostenefficiënt

Hitachi 14522

Gezonde werk- privébalans

Shutterstock 317047439

Fiscaal voordelig

Specificaties ZaaK thuiskantoor

In een thuiskantoor van ZaaK kunnen uw medewerkers ongestoord en geconcentreerd thuiswerken. Hiermee is niet alleen de privacy gewaarborgd, maar biedt u een arboveilige werkplek. Door de innovatieve technische installatie is het thuiskantoor pollen- en virusvrij.

Voor een thuiskantoor van ZaaK heeft u geen vergunning nodig en hij wordt gebruiksklaar geplaatst en is eenvoudig te verplaatsen, bijvoorbeeld als een medewerker uit dienst gaat. Een thuiskantoor is extra aantrekkelijk als secundaire arbeidsvoorwaarde omdat hier geen bijtelling over wordt berekend.

Kies voor een thuiskantoor in combinatie met een (elektrische) leaseauto, zo kunt u altijd goed aan de slag. Thuis én onderweg.

8307DFD9 CD41 4B4B B568 0F88C7383884

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd of een ZaaK thuiskantoor ook geschikt is voor u of uw medewerkers? Vul dan het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400