Volvo XC40 Leasen

In 2017 voegde Volvo een derde familielid toe aan de XC serie. Deze kleinste telg in de familie valt in het luxe compact SUV segment, en gaat hierdoor de strijd aan met onder andere de Mercedes GLA, BMW X1 en Audi Q3. Opvallend hierbij is dat de Volvo net een slagje groter is dan al deze concurrenten.

Een groot voordeel van de XC40 is het grote aantal uitvoeringen dat er op de markt gebracht is. Mede hierdoor is dit model een van de meest verkochte auto’s van 2021. De XC40 is er in mild hybride variant, in plug-in hybride en volledig elektrisch.

Aan de buitenkant ziet de XC40 er net iets jeugdiger en speelser uit dan zijn grotere broers de XC60 en XC90. Ondanks dat dit de kleinste uitvoering is in de SUV range van Volvo is ziet de auto eruit als een volwaardige SUV, en niet als een cross-over waarbij er op het gebied van ruimte vaak wat concessies gedaan worden. Ook aan de binnenkant trekt deze lijn zich goed door. Zo is er meer dan genoeg ruimte in de cabine te vinden. Niet alleen voorin zitten bestuurder en bijrijder erg ruim, maar de passagiers hebben ook meer dan voldoende hoofd- en beenruimte Over de bagageruimte is er met 460 liter (1.336 liter met de achterbank neergeklapt) niets te klagen en zult u zich in bijna elke situatie goed redden.

De belangrijkste pijler bij Volvo blijft natuurlijk veiligheid. En dit is in de prestaties goed te merken. Het rijdgedrag van de Volvo is heel vertrouwd te noemen. In alle weersomstandigheden heeft u een duidelijk gevoel van controle over de auto, en de algehele rijervaring heeft een hoge mate van comfort. Er zijn daarnaast een groot aantal extra veiligheidssystemen ingebouwd. Zo is de auto uitgerust met Google Assistant zodat u het infotainmentsysteem handsfree kunt bedienen, krijgt u een Visual Park Assist die u helpt met moeiteloos in- en uitparkeren, is de XC40 uitgerust met Cross Traffic Alert om u te waarschuwen voor achter u kruisend verkeer, en verhoogt het Blind Spot Information System de veiligheid bij het wisselen van rijbaan.

Al met al is de Volvo XC40 een zeer degelijke en ruimtelijke familie-SUV waarin u ook tijdens langere ritten onbezorgd en veilig kunt vertoeven.

Volvo XC40

Xc40

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.