Volkswagen ID3 Leasen

Volkswagen heeft specifiek voor de elektrische markt een nieuwe lijn auto’s ontwikkeld onder de lijn ID (Intelligent Design). Hierbij hebben ze zich met de ID.4 (niet onsuccesvol) gericht op het zeer gewilde (cross-over) SUV segment, en wordt de ID.BUZZ een nieuwe versie van de ouderwetse T2 campervan uit de jaren ’50, ’60 en ‘70. Bij de introductie van de ID lijn poogden ze met de ID.3 om een nieuwe klassieker à la VW Golf op de EV markt te zetten. Hiermee heeft de ID.3 de Nissan Leaf en Kia e-Niro als directe concurrenten. In eerste instantie ging de introductie gepaard met een aantal (met name elektronische) kinderziektes, maar ondertussen is de ID.3 een van de populairste elektrische family hatchbacks.

Net als de rest van de ID lijn is ook de ID.3 volledig vanaf de grond opnieuw uitgedacht om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van de voordelen van de afwijkende aandrijving. Zo is er bijvoorbeeld geen ruimte onder motorkap nodig voor een groot motorblok, maar hoeft daar alleen de airco en besturing geplaatst te worden. Het resultaat is dan ook een auto met een zeer korte neus en een lange wielbasis. Dit zorgt op zijn beurt weer voor een zeer stabiele wegligging en meer ruimte binnenin de auto.

In de cockpit vindt u een klein scherm boven op de stuurkolom. Hierop ziet u alle belangrijke informatie die u normaal gesproken op het instrumentenpaneel ziet. Daarnaast vindt u midden op het dashboard een infotainment scherm. Beide schermen werken erg prettig en zijn zeer intuïtief in het gebruik.

Volkswagen ID.3

ID.3

Qua zitruimte hoeft u in de ID.3 absoluut niet te klagen. Dankzij de grotere binnenruimte heeft u achterin meer dan genoeg beenruimte, en doordat Volkswagen de achterbank licht naar achteren gekanteld heeft is er ook genoeg hoofdruimte. Verder blijft er achterin nog ongeveer evenveel bagageruimte over als in een Volkswagen Golf (385 liter). De ID.3 is standaard uitgerust met een accuset van 58kWh, waarmee in theorie een actieradius van ongeveer 424 km behaald kan worden. In de praktijk is dit natuurlijk afhankelijk van veel externe factoren, maar een bereik van meer dan 300 km is in praktisch alle omstandigheden zeer realistisch.

Tel hierbij op dat deze auto aan de snellader in slechts 35 minuten weer op 80% van zijn capaciteit zit, en we komen uit op een zeer degelijke allrounder die (mede dankzij de gunstige subsidieregels) het zeer goed doet in de zakelijke, maar zeker ook private lease.

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.