Tesla Model 3 Leasen

Tesla is vanaf het begin 1 van de kartrekkers van de elektrificatie van de automotive branche. Met de Model S en Model X hebben ze reeds grote successen behaald, en een grote naam opgebouwd als het gaat om EV’s. Met de release van de Model 3 wordt deze lijn voortgezet. Het plan om van de Model 3 een instap-EV te maken is hierbij tot op zekere hoogte gelukt. Met name doordat de concurrenten ook in het “goedkopere” segment auto’s zijn gaan aanbieden heeft de Tesla Model 3 toch nog behoorlijk wat concurrentie gekregen. In de vergelijking is het dan ook belangrijk om te gaan kijken naar wat u voor uw geld krijgt, en juist daarin is de Model 3 een uitblinker.

Als we de Model 3 vergelijken met z’n grootste concurrent, de Polestar 2 zien we dat de afmetingen aan de buitenkant niet heel veel verschillen. Desalniettemin heeft de Tesla wel ruim 100 liter meer bagageruimte. Ook qua prestaties zien we een groot verschil. De Tesla is een stuk sneller in het optrekken van 0-100km/u dan de Polestar, en ook qua actieradius komt u met de Model 3 (580 km) al gauw 100km verder dan de Polestar 2 (480 km). De oorzaak hiervan is met name te vinden in het gewicht. De Polestar 2 is in de basis toch al gauw een kleine 250 kg zwaarder dan zijn Amerikaanse concurrent.

Een ander pluspunt voor de Tesla is de uitbundige aanwezigheid van technologische snufjes. Elon Musk staat er natuurlijk om bekend dat hij vooruitstrevend wil zijn op technologisch vlak. In de Model 3 vindt u dan ook genoeg technische snufjes. Dit valt het meeste op door het grote touchscreen op de middenconsole. Hierop kunt u (naast de bijna volledige bediening van de auto) zelfs een haardvuur tevoorschijn toveren of tijdens het laden een oud arcade spelletje spelen. Ook de Autopilot is een feature waarin Tesla echt een kartrekker is. Met elke update zult u zien dat er nieuwe technologische features en gimmicks worden toegevoegd.

Als laatste zien we dat er qua laadtijd aan de snellader tussen de twee auto’s een verschil zit van ongeveer 1 bakje pompstation koffie (6 minuten) in het voordeel van de Tesla om tot 80% te laden. Al met al zien we dat de Tesla model 3 een zeer complete auto is. Zeker in vergelijking met zijn concurrenten krijgt u echt waar voor uw geld. 

Tesla Model 3

Tesla Model 3

Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen voor de hoge positie op het lijstje van populaire lease modellen.

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.