Skoda Enyaq Leasen

In het grote aanbod van de (E-)SUV’s van tegenwoordig is het soms lastig om een auto neer te zetten met een eigen identiteit. Toch is het Skoda gelukt om met de Enyaq iV één van de toppers in zijn segment neer te zetten. Buiten dat er verschillende herkenbare aspecten uit de VW familie terugkomen in het design is Skoda er toch in geslaagd om deze ruime SUV een eigen karakter mee te geven.

Waar de Enyaq met name erg sterk in is, is het gebruik en gevoel van ruimte. In vergelijking met bijvoorbeeld zijn ID.4 broertje lijkt de Enyaq met name van de voorkant een heel stuk slanker dan hij daadwerkelijk is. Toch heeft de Skoda een van de grootste bagageruimtes in zijn klasse. Met ruim 585 liter bagageruimte kunt u hier behoorlijk wat koffers en tassen in kwijt. Ook de wekelijkse boodschappen voor het hele gezin zullen geen enkel probleem zijn. Doordat de auto hoog op de weg ligt is ook de laadhoogte niet gering. Vooral voor de hoogtebeperkte medemens kan dit een klein issue zijn.

In het interieur zien we de ruimte ook heel duidelijk terug. Ten opzichte van vergelijkbare SUV’s heeft de Skoda een erg rustig en ruimtelijk interieur. Waarbij er met rustieke kleuren een huiskamersfeer gecreëerd wordt. Door het grote 13” touch display in de center console is de rest van het dashboard redelijk minimalistisch, en voelt de cockpit zeer prettig aan. De horizontale plaatsing van dit scherm helpt hierbij enorm. Achterin valt op dat er ondanks de grote bagageruimte nog een meer dan degelijke hoofd- en beenruimte zijn. Vooral voor de langere mensen is het erg prettig om te weten dat u zich in een Enyaq niet volledig op hoeft te vouwen.

Skoda Enyaq IV

Enyaq IV

De ergonomie en afwerking van de stoelen is erg goed en comfortabel te noemen, en om dit comfort nog wat extra te verhogen heeft Skoda een paar kleine extraatjes in de auto gebouwd. Zo vindt u in de deurportieren voor een paraplu, en in de laadklep zit standaard een ijskrabber. Ideaal voor de momenten dat u ze onverwacht nodig heeft. Mede hierdoor is dit een ideale gezins-SUV die meer dan genoeg comfort biedt om ook lange afstanden af te leggen. Al met al rijdt u in de Enyaq iV een zeer ruime en complete auto zonder dat u het gevoel of aanblik heeft dat u in een Hummer rijdt.

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.