Polestar 2 Leasen

Het was een van de eerste auto’s die de markt bestormde als een van de beloofde “Tesla-killers”. Ondertussen zijn we beland bij de tweede versie van de Polestar. Het merk heeft zich in de afgelopen jaren goed bewezen als concurrent van niet alleen Tesla, maar ook de meeste andere elektrische auto’s. Het is dan ook niet verrassend om te zien dat de Polestar 2 direct een erg gewilde auto was.

Als we kijken naar de lijnen van de auto, dan zien we een uit de kluiten gewassen hatchback die net iets hoger op zijn wielen lijkt te staan. Helemaal als we kijken naar zijn concurrent de Tesla Model 3 dan ziet het eruit alsof de Polestar 2 iets meer sessies in de sportschool heeft gehad.  Verder is de Zweedse afkomst (dankzij een groep oud Volvo medewerkers) goed zichtbaar en merkbaar. Zo is ook bij de Polestar 2 veiligheid een belangrijk aspect. Dit is onder andere terug te vinden in de automated emergency braking assist, centrale zij-airbag en blind spot monitoring.  Een groot verschil met zijn Zweedse voorouders is wel dat er bij de Polestar 2 iets uitdagendere lijnen gebruikt worden. Het braafste jongetje uit de klas, maar dan met een ondeugend randje.

De wegligging van de Polestar 2 is zeer stabiel, en door het lage zwaartepunt kleeft de auto aan het asfalt. Het rijden in deze volledig elektrische auto wordt dan ook als zeer prettig ervaren.  Aan de binnenzijde van de auto is alles zeer minimalistisch gehouden. In het midden vinden we een groot touch display zoals we dat ook van Tesla kennen, en verder zijn er bijna geen knoppen op het dashboard te vinden. Onder dit display vinden we een versnellingspook die uit een ruimteschip gehaald lijkt te zijn. Al met al heeft de auto een gevoel van minimalistisch design over zich.

Door de exclusieve uitstraling en het rijcomfort leent de Polestar 2 zich uitermate goed voor de zakelijke lease. Dit wordt ook nog eens versterkt door de goede range van 542km (WLTP) en relatief snelle laadtijd van 40 minuten (tot 80%) aan de snellader. Bezoekt u straks uw klanten ook in een van deze nieuwe Polestar 2’s?

Polestar 2

Polestar 2

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.