KIA EV6 Leasen

Met het doorzetten van de elektrische revolutie is ook KIA aan de slag gegaan met een volledig nieuwe basis voor zijn elektrische auto’s. Door de andere inrichting van de aandrijflijn kan het onderstel van de auto vanaf nul ingericht worden op de specifieke eisen van elektrische aandrijving. Waar Volkswagen begonnen is met een complete ID familie op deze wijze op te bouwen houdt KIA het voorlopig bij een enkel model; De EV6.

Dat de denkwijze van KIA zeer goed aanslaat blijkt wel uit het feit dat de EV6 meteen is uitgeroepen tot auto van het jaar 2022. Het is duidelijk te merken dat KIA uitvoerig heeft nagedacht over elke stap in het nieuwe ontwerptraject van deze luxe middenklasser. Om te beginnen kijken we naar de buitenkant van de auto. Hier zien we meteen dat de ontwerpers een memorabele auto wilden neerzetten. In vergelijking met ander elektrische modellen in zijn klasse heeft de EV6 wat rondere lijnen, en met zijn brede body en toelopende bovenkant krijgen de neus en achterkant van de auto een kenmerkend profiel, en oogt de auto een heel stuk breder dan hij in werkelijkheid is. Zo lijkt zijn zusje (de Hyundai Ioniq 5) en stuk smaller te zijn, maar is deze in werkelijkheid 1cm breder dan de KIA.

Als we naar de binnenkant kijken dan is het alsof we een aantal jaren in de toekomst kijken. Op het dashboard zien we een langgerekt gebogen display dat rijkt tot over de middenconsole. Op de helft achter het stuurwiel wordt het instrumentenpaneel vertoond, en op de andere helft zien we een uitgebreid infotainment system. De vloeiende lijnen die we aan de buitenkant zien worden binnen voortgezet en zorgen voor een organische en futuristische look & feel. Doordat de aandrijving binnenin een stuk minder ruimte in beslag neemt blijft er meer ruimte over voor zowel passagiers alsook bagage. Al zijn er concurrenten die de 480 liter bagageruimte va de KIA ruim overtreffen. Waar de Kia EV6 echt tot z’n recht komt is op het gebied van innovatie, duurzaamheid en technologie. Zo kunnen de voorstoelen volledig naar achteren geklapt worden en is een groot gedeelte van het interieur gemaakt van gerecycled plastic en/of vegan kunstleder. Verder is het heads-up display uitgerust met Augmented Reality en dankzij Vehicle-to-Load kunt u diverse elektrische apparaten rechtstreeks aansluiten op uw auto, of zelfs uw e-bike opladen.

Het opladen van de auto zelfs gaat dankzij het 800V ultra-snelladen van 10%-80% in een periode van minder dan 20 minuten.

KIA EV6

Ev6

Genoeg redenen te vinden waarom de EV6 is uitgeroepen tot auto van het jaar. Door de combinatie van design, comfort, prestaties en technologie heeft KIA een memorabele auto neergezet die de harten van veel autoliefhebbers sneller doet kloppen.

Bent u overtuigd en wordt dit uw nieuwe zakelijke of private leaseauto? Stel dan snel uw ideale uitvoering samen. Bent u er nog niet helemaal uit of is het voor u belangrijk dat u snel in uw nieuwe auto kunt rijden? Bekijk dan onze snel leverbare modellen.

Ook leasen? Dat kan!

Advies zonder verkooppraatjes, ons team staat voor u klaar.

Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

5 redenen om voor ons te kiezen

  • Eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar u echt wat aan hebt.
  • Concurrerende leaseaanbiedingen; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
  • Een ervaren team van deskundige leasespecialisten.
  • Alles tot in detail geregeld. Duidelijk, praktisch, zonder poeha.
  • ​Onze dienstverlening draait om u.

Vind uw ideale leaseauto

MHC Mobility: uw mobiliteitsprovider

MHC Mobility is de full-service mobiliteitsprovider voor al uw zakelijke reisbehoeften. Kies ook voor een oplossing op maat voor u en uw organisatie.