Richtlijnen voor de inname van uw Private Lease auto

Inleveren leaseauto

U laat uw huidige Private Leaseauto achter en gaat naar huis met een nieuwe Private Lease auto uit ons aanbod? Of levert u deze in en gaat u zonder nieuwe auto weer naar huis? Er zijn een paar aandachtspunten om rekening mee te houden. Hieronder vindt u informatie over wat we van u nodig hebben en hoe de afhandeling zal verlopen.

Inname leaseauto

Wanneer u uw leaseauto inlevert hebben we onderstaande documenten van u nodig. Op deze manier kunnen we ter plekke alles met u afhandelen.

  • Kentekenbewijs deel I en II (1a en 1b) of kentekencard
  • De groene kaart en het onderhoudsboekje van de leaseauto

Ook nemen we vanzelfsprekend de volgende zaken, horende bij de auto zelf, ook weer in ontvangst:

  • Alle sleutels (dus inclusief de reservesleutels)
  • Alle meegeleaste accessoires
  • Radioaccessoires, bijvoorbeeld de codekaart (indien van toepassing)
  • Software/dvd’s voor het navigatiesysteem (indien van toepassing)

Schades

De in te leveren Private Leaseauto heeft in een paar jaar een aantal kilometers gemaakt. In deze periode is er waarschijnlijk hier en daar ‘gebruiksschade’ ontstaan. Voor acceptabele gebruiksschade worden geen kosten aan je doorberekent.

Maar er zijn ook schades die een grote invloed hebben op de waarde van de auto, bijvoorbeeld krassen en deuken ontstaan door een aanrijding. Voor deze schades kunt u uw verzekering aanspreken. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag zelf te voldoen. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren.

In onze algemene voorwaarden vindt u ons innameprotocol. Hierin staat het verschil van acceptabele en niet-acceptabele schade uitgelegd. De auto wordt ter plekke bij ons bekeken door een expert die dit innameprotocol hanteert.