MVO & sponsoring

MHC Mobility vindt het belangrijk om niet alleen klaar te staan voor haar klanten, maar ook een bredere maatschappelijke rol te vervullen. We zorgen voor bewegingsvrijheid, ook als dat niet vanzelfsprekend is. Met sponsoring vergroten we onze eigen wereld én die van anderen.

FC Groningen

MHC Mobility is al bijna veertig jaar betrokken bij FC Groningen en is onder andere hoofdsponsor en stadionsponsor geweest. Een partnership dat is ontstaan vanuit de roots van een deel van ons bedrijf en daar zijn we loyaal aan. We zijn ambitieus en weten waar we naar toe willen, maar we zullen nooit vergeten waar en met wie we groot zijn geworden.

We hebben bijgedragen aan de realisatie van de FC Groningen Experience. Het interactieve museum biedt fans de mogelijkheid om op unieke wijze terug te kijken naar de rijke historie van de club.

FC Emmen G-elftal

Het FC Emmen-team voor kinderen met een beperking komt net zoals de eerste selectie uit in de eredivisie. En niet zomaar een eredivisie, het is namelijk de Bijzondere Eredivisie. Alle spelers en speelsters staan daadwerkelijk onder contract bij de enige Drentse betaalde voetbalorganisatie. Het G-voetbal bij FC Emmen valt onder de maatschappelijke tak van de club, Stichting FC Emmen Naoberschap.

Maatschappelijk partner van

Stichting Duurzaam Repareren

MHC Mobility werkt met het keurmerk van Stichting Duurzaam Repareren. We hebben het certificaat ontvangen omdat we voldoen aan de duurzaamheidseisen die passen bij een moderne organisatie die werkt met oog voor de wereld om haar heen. De wereld is niet van ons, maar het is wel aan ons om de wereld door te geven aan volgende generaties.

Sponsoraanvraag

Heb je een sponsorverzoek dat past bij onze slogan Powering the future of movement en aansluit bij onze ambitie om de wereld van anderen te vergroten? Dan kun je dit indienen per e-mail bij marketing@mhcmobility.nl of via onderstaand contactformulier. 

MHC Mobility sponsort