Occasions. MHC CARS!

Occasion lease

Voordelig leasen met een looptijd van 36 maanden.

Koop nu online uw occasion

Deze wordt gratis bij u thuis afgeleverd.

14 dagen uitproberen!

Bent u op zoek naar een goede en jonge occasion tegen een scherpe prijs? Dan is de aanschaf van een ex-leaseauto een hele goede optie. Bij MHC Mobility komen er wekelijks enkele tientallen nieuwe occasions beschikbaar in de showroom. Vergeleken met een reguliere occasion heeft een ex-leaseauto een aantal grote voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen graag voor u op een rijtje.

Voordelen ex-lease occasion

  • Omdat de auto’s uit een leasecontract komen zijn deze vaak slechts 3 of 4 jaar oud.
  • Over het algemeen hebben ex-leaseauto’s slechts 1 eigenaar gehad;
  • Doordat het onderhoud inbegrepen is in de leaseprijs wordt dit structureel goed uitgevoerd wanneer dit zou moeten. De auto’s hebben dan ook een hele complete onderhoudshistorie.
  • Leaseauto’s worden veelal zakelijk gereden, en deze ritten zijn vaak langer dan puur het woon- werkverkeer. Dit is uiteindelijk beter voor de technische staat van de auto omdat de motor en smeermiddelen dan de optimale temperatuur bereiken en de draaiende delen dus minder slijten dan bij korte ritten.
  • De uitvoeringen van auto’s in zakelijke lease hebben vaak een uitgebreider pakket opties. U krijgt dus meer waar voor uw geld dan op de particuliere markt.

Extra voordeel bij een occasion van MHC Mobility

Naast de algemene voordelen van een ex-leaseauto ten opzichte van een reguliere occasion biedt MHC Mobility u graag nog wat extra voordelen zodat u volledig onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe auto.

  • U kunt de auto online kopen en deze wordt op afspraak bij u thuis afgeleverd. (Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom om alle occasions te bewonderen);
  • De auto wordt volledig rijklaar gemaakt;
  • U krijgt 12 maanden BOVAG-garantie;
  • U heeft volledig inzicht in de onderhoudshistorie;
  • En uw auto krijgt een afleverbeurt inclusief noodzakelijk onderhoud tot 10.000 km in de toekomst.

Al met al meer dan genoeg redenen om te kiezen voor een ex-leaseauto van MHC Mobility. Wilt u het volledige aanbod met eigen ogen zien? We heten u van harte welkom in onze showroom.

Garantie en service

U kunt op veel voordelen rekenen wanneer u een ex-leasauto koopt bij Occasion Center van MHC Mobility. Zo zijn onze occasions altijd onderhouden door betrouwbare partners met wie wij al jarenlang samenwerken.

Lees wat onze klanten vinden!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op! Onze collega's helpen u graag op weg. Bel direct en vrijblijvend 088 - 28 28 495