Zeventien nieuwe auto’s voor Zonnehuisgroep Noord

Geplaatst op 05 juni 2020

Zeventien nieuwe auto’s voor Zonnehuisgroep Noord

5 juni 2020

Zonnehuisgroep Noord kwam dinsdag 2 juni maar liefst zeventien nieuwe auto's ophalen bij Hitachi Capital Mobility.

Dinsdag 2 juni was een feestelijke dag voor Hitachi Capital Mobility en Zonnehuisgroep Noord. Maar liefst zeventien nieuwe auto’s werden door medewerkers van Zonnehuis Thuis in ontvangst genomen. Om dit moment wat luister bij te zetten, werd de ochtend gestart met gebak. Ook ontvingen de thuiszorgmedewerkers die de nieuwe auto kwamen ophalen nog een kleine attentie van Zonnehuisgroep Noord. De medewerkers kwamen in kleine groepen hun auto ophalen, zo werd er goed rekening gehouden met het werkrooster én de benodigde afstand.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord biedt specialistische zorg en behandeling aan mensen thuis of in een locatie in de provincie Groningen. De zorgorganisatie is een verbindende schakel in de zorgketen en bundelt de krachten waar nodig. De wijkverpleging van Zonnehuis thuis ondersteunt mensen die zelfstandig wonen. Wanneer thuis wonen niet meer lukt, kan men terecht bij een Zonnehuis, Woonhaven of Hospice. De medewerkers van de wijkteams van Zonnehuis thuis zijn regelmatig op de weg te vinden. De Peugeot 108 bleek dé geschikte keuze voor de noordelijke organisatie.

Wij helpen u graag op weg

Hitachi Capital Mobility denkt graag met u mee over een passende mobiliteitsoplossing. Heeft u vragen of wilt u een toekomstbestendig mobiliteitsadvies? Neem gerust contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Medewerkers Zonnehuisgroep bij nieuwe auto's  Commercieel directeur Peter Visser overhandigt de eerste sleutel

‘Think global, act local’ actueler dan ooit

Nederland diende tijdens de overname van Noord Lease en LeaseVisie door Hitachi Capital Mobility als opstap voor kantoren in andere Europese landen. En dat is gebeurd; inmiddels is de leasemaatschappij vertegenwoordigd in zeven Europese landen. Binnen een aantal jaren moet dat worden uitgebreid naar minimaal tien. Nederland heeft het nu drie vestigingen, want Veenstra gelooft heilig in het ‘think global, act local’ principe. De vestigingen zitten nu in Groningen, Heerhugowaard en Rotterdam. Begin volgend jaar komt er een vierde bij. Veenstra ziet de lokale markten zelfs steeds belangrijker worden. In de ene regio werken bepaalde mobiliteitsoplossingen nu eenmaal beter dan in een andere regio. En wat die regisseursrol betreft: veel leaseaanbieders knopen tegenwoordig allerlei oplossingen aan elkaar, van deelauto’s tot mobiliteitskaarten. Hitachi Mobility biedt straks ook het hele pallet, maar houdt de regie in eigen hand. Veenstra: “Op die manier kunnen wij mobiliteit garanderen.”