Servicepartners van Essent kiezen voor Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

Geplaatst op 18 januari 2019

Servicepartners van Essent kiezen voor Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V.

18 januari 2019

Na een zorgvuldige tenderprocedure heeft Essent gekozen om de bedrijfswagens van vijf servicepartners onder te brengen bij Hitachi Capital Mobility. De vijf servicepartners zijn: Energiewacht, Energiewacht Groep, Geas Energiewacht, Kemkens en Volta Limburg.

Essent en haar servicepartners helpen consumenten en ondernemers energie te besparen en huizen en gebouwen te verduurzamen. Essent streeft ernaar om de CO2-reductie van haar klanten per 2025 20% te hebben verminderd. Daarvoor leveren zij groene stroom, gas en energie-gerelateerde producten en diensten zoals zonnepanelen, isolatie en warmtepompen. Ook werken zij aan slimme en duurzame oplossingen waarmee klanten inzicht en controle krijgen over hun energiehuishouden.

Hitachi Capital Mobility is blij met de samenwerking met Essent en haar servicepartners en ziet de samenwerking heugelijk tegemoet. De overeenkomst met Essent draagt daarnaast positief bij aan de groeiambities van Hitachi Capital Mobility. Onder deze overeenkomst worden de aankomende jaren ruim 1200 auto’s met grijs kenteken bij Hitachi Capital Mobility geleased.

Met Hitachi Capital Mobility kiezen de servicepartners van Essent voor optimaal wagenparkbeheer: alle operationele werkzaamheden worden uit handen genomen en er zijn unieke afspraken gemaakt over de downtime van bedrijfswagens en over verdere verduurzaming van het wagenpark. Concreet betekent dit: een grotere CO2-reductie van het wagenpark, meer efficiënte mobiliteit en de transitie naar emissievrije bedrijfswagens.

De servicepartners van Essent beogen met deze overeenkomst een duurzame samenwerking, hetgeen Hitachi Capital Mobility onderstreept. Niet voor niks is de gemiddelde klantrelatie bij Hitachi Capital Mobility langer dan 17 jaar.          

Over Essent en haar servicepartners

Essent en de servicepartners willen voor iedereen de nummer 1 in nieuwe energie zijn. Essent levert aan ca. 2,5 miljoen consumenten en bedrijven in Nederland en België. Zij is onderdeel van innogy SE, het grootste energiebedrijf van Duitsland, met een omzet van ruim € 41 miljard (2017), meer dan 40.000 werknemers en activiteiten in 16 landen in heel Europa. innogy biedt haar 23 miljoen klanten innovatieve en duurzame producten en diensten die hen in staat stellen efficiënter met energie om te gaan en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Over Hitachi Capital Mobility

Bewegingsvrijheid zonder zorgen is wat Hitachi Capital Mobility haar klanten biedt. Ze is een partner in mobiliteit die voortdurend vooruit denkt en verder kijkt, zich in elke situatie verdiept en de route uitstippelt die de klant het beste past.

Nieuwe ontwikkelingen in de markt worden vol ambitie door vertaald naar eigentijdse mobiliteitsoplossingen waar de klant echt iets aan heeft. Want dat stapje extra voor de klant, zet Hitachi Capital Mobility nu eenmaal met plezier en met hart voor de wereld van morgen. No-nonsense, praktisch en zonder poeha. Nu en in de toekomst. Elke dag weer.

Prettig geregeld.