Maatregelen coronavirus

Geplaatst op 12 maart 2020

Maatregelen coronavirus

13 maart 2020

Het coronavirus verspreidt zich in Nederland. Omdat het welzijn van u en onze medewerkers voorop staat, hebben wij een aantal maatregelen getroffen om eventuele besmetting met het COVID-19 virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Getroffen maatregelen

  • In lijn met de geadviseerde maatregelen van de overheid, werkt een deel (minimaal 50%) van de medewerkers van Hitachi Capital Mobility in de maand maart thuis.
  • Externe afspraken vinden beperkt plaats, indien mogelijk vinden deze afspraken zoveel mogelijk telefonisch plaats of via videobellen. 
  • Het is medewerkers van Hitachi Capital Mobility niet toegestaan om aan evenementen of conferenties deel te nemen of te bezoeken.
  • Om het risico van besmetting te beperken is reizen naar externe locaties en naar het buitenland zo veel mogelijk beperkt.

De ontwikkelingen rond het COVID-19 virus zullen we blijven volgen en indien nodig worden de getroffen maatregelen aangepast. Uiteraard streven we naar een optimale dienstverlening, maar we realiseren ons ook dat de getroffen maatregelen mogelijk gevolgen kunnen hebben op de dienstverlening die we aan u bieden. Wij vertrouwen op uw begrip.

Bereikbaarheid

Mocht u vragen hebben, dan zijn wij uiteraard via de gebruikelijke telefoonnummers te bereiken. Uiteraard houden wij u op de hoogte.