Coronamaatregelen in de bedrijfswagen: kies voor een veilige oplossing

Geplaatst op 06 april 2020

Coronamaatregelen in de bedrijfswagen: kies voor een veilige oplossing

6 april 2020

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor medewerkers die samen reizen, bijvoorbeeld in de bouw. In de bedrijfswagen is het lastig, zo niet onmogelijk om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. Medewerkers die samen reizen lopen dus meer risico op besmetting.

Veilige oplossing om besmetting te voorkomen

Een creatieve en veilige oplossing voor bedrijfswagens is een beschermwand van doorzichtig PVC-doek. Hiermee wordt het zicht van de bestuurder niet belemmerd en kunnen medewerkers veilig samen naar de werkplaats rijden. PVC-doek is hierbij een veilige keuze: in het geval van een incident vormt het geen gevaar voor de inzittenden en verhindert het de hulpdiensten niet.

Beschermwand van doorzichtig PVC-doekBeschermwand van doorzichtig PVC-doek

Interesse?

Bent u op zoek naar een veilige oplossing waarbij uw medewerkers veilig samen kunnen reizen? Neem dan contact op met uw accountmanager: wij adviseren u graag over de beschikbare mogelijkheden.

 

‘Think global, act local’ actueler dan ooit

Nederland diende tijdens de overname van Noord Lease en LeaseVisie door Hitachi Capital Mobility als opstap voor kantoren in andere Europese landen. En dat is gebeurd; inmiddels is de leasemaatschappij vertegenwoordigd in zeven Europese landen. Binnen een aantal jaren moet dat worden uitgebreid naar minimaal tien. Nederland heeft het nu drie vestigingen, want Veenstra gelooft heilig in het ‘think global, act local’ principe. De vestigingen zitten nu in Groningen, Heerhugowaard en Rotterdam. Begin volgend jaar komt er een vierde bij. Veenstra ziet de lokale markten zelfs steeds belangrijker worden. In de ene regio werken bepaalde mobiliteitsoplossingen nu eenmaal beter dan in een andere regio. En wat die regisseursrol betreft: veel leaseaanbieders knopen tegenwoordig allerlei oplossingen aan elkaar, van deelauto’s tot mobiliteitskaarten. Hitachi Mobility biedt straks ook het hele pallet, maar houdt de regie in eigen hand. Veenstra: “Op die manier kunnen wij mobiliteit garanderen.”