Leasen leuk maken

LLM: 'Leasen leuk maken'

MHC Mobility, waar we leasen leuk maken.

Bij MHC Mobility geloven we dat leasen een plezierige en probleemloze ervaring moet zijn. We zijn toegewijd aan het bieden van transparantie en gaan graag een stapje verder om een partnership te bouwen waar je vrolijk van wordt. Daarom hebben we de MHC Plus- en MHC Pro-programma's ontwikkeld, zodat jij de controle hebt over hoe jouw leasecontract eruitziet.

Wij doen niet aan addertjes onder het gras, bij MHC Mobility begrijpen we dat jij duidelijkheid en gemoedsrust wil bij het leasen van jouw auto. Daarom zorgen we voor transparante voorwaarden en eerlijke tarieven. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Download onderstaande Flyers voor meer informatie over MHC Plus & Pro.

Als bedrijf in beweging begrijpen wij ook wat jouw organisatie beweegt. Wij maken leasen leuk door persoonlijk contact: ons team van professionals staat altijd klaar voor een advies op maat. Een vaste contactpersoon die met je meedenkt en zich in jouw situatie verdiept. Wanneer je kiest voor MHC Mobility, kies je voor meer dan alleen een leasemaatschappij. Je kiest voor een partnership waar je vrolijk van wordt.

Leasen saai of stoffig? Welnee, bij MHC Mobility geloven we dat het leuk kan zijn. Ontdek hoe wij leasen leuk maken en sluit je aan bij de vele tevreden klanten die al genieten van onze uitstekende service, transparantie en een partnership dat je een glimlach bezorgt.

Billboards

Billenborden?

Onlangs zijn we de campagne 'Leasen leuk maken' gestart met een billboardcampagne. De eerste billboards zijn zichtbaar in heel Nederland, met onder andere de leuzen: "Sexy kontje op een billenbord" en "Bindingsangst? Flexibel Leasen!"

Flexibel inleveren? Kan gewoon!

BMW iX1

De campagne 'Leasen leuk maken' is niet compleet zonder visuele aspecten. Zo hebben we boarding geplaatst bij NAC Breda, staan we zichtbaar langs diverse snelwegen met eerder genoemde billboards, is er in Groningen LED-boarding voorzien van de campagne en hebben we een prachtige BMW iX1 volledig laten inpakken.

BMW

Afkoop inleverschade? Geen probleem!

Powering the future of movement